Back to the top

Om oss

Monte Bil AB

Vi är ett företag med en gedigen erfarenhet inom bilbranschen. Vi både säljer, köper och förmedlar bilar och ser till att bilaffären blir trygg och säker. De bilar vi jobbar med håller hög kvalitet och kommer från både privatpersoner, leasingbolag och bilfirmor. Vi arbetar ständigt med förbättringar och ser kund­nöjd­heten som en viktig hörn­sten i vårt dagliga arbete. Därför har vi valt att använda oss av Reco som extern partner för att följa upp vår kund­nöjdhet.

Vår Policy

Här hittar ni all nödvändig information gällande vår policy på Montebil
Vi värnar om din personliga integritet och genom denna integritetspolicy vill vi informera dig om hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning och regler för dataskydd.

Reserverad

För att vi ska kunna hålla bilen reserverad, kan du som kund välja att betala en handpenning som normalt är 10.000:- och resterande belopp av bilens pris betalar du vid leveranstillfället. Handpenningen återbetalas inte om till exempel hela affären inte fullföljs. När en bil inte är reserverad med en handpenning så är bilen fortfarande tillgänglig för alla spekulanter. Vi rekommenderar att man kontrollerar att bilen man ska se fortfarande finns tillgänglig innan man besöker oss.

Annonsering

Vi publicerar våra annonser på vår hemsida Blocket, Bytbil och sociala medier. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar eller felaktigt annonserade bilder i våra annonser. Vid tveksamheter får ni gärna kontakta oss för mer information.

Bil i inbyte

När du lämnar din bil i inbyte hos oss behöver du ta med bilens senaste utfärdade registreringsbevis (det gula pappret del 2 av registreringsbeviset), bilens båda nycklar, vinterhjul, servicebok och övriga tillbehör som hör till bilen. Vi löser restskulderna som finns på din bil i samband med affären. När vi har registrerat om er inbytesbil så upphör er gamla försäkring att gälla per automatik. Vi utför ett inbytestest på er bil innan vi tar bilen i inbyte. Skulle väsentliga fel påträffas som vi tidigare inte informerats om, kan inbytespriset komma att justeras.

Försäkring och ägarbyte

Vid leveranstillfället hjälper vi er med att teckna den mest förmånliga försäkringen och genomföra ägarbyte. Vi utför ägarbyte elektronisk via Transportstyrelsen direkt anmälan. Vi erbjuder försäkring genom Trygg Hansa två veckor gratis

Bilarnas skick och kondition

Alla bilar som finns till försäljning har genomgått en omfattande kontroll för att klara av vår höga kvalitetsstandard och vi lämnar varudeklaration på alla våra bilar. Bilarna rekonditioneras in och utvändigt och bilar som befinner sig i besiktningsperiod besiktas av oss. Vi utför även service på de flesta bilar där det är mindre än 300 mil kvar till service. Vissa undantag finns.

Betalning

Hos oss kan du betala via banköverförign eller med Swish. Våra kontouppgifter: Bankgiro: 5345-3924 Bank kontonummer: 5020 1034751 SEB Bank eller Swish nummer: 123 400 54 43

När en handpenning eller bilen betalas in ska alltid registreringsnummer lämnas som meddelande.

Leverans

Vi levererar endast bilar när vi tagit emot full betalning.

Våra rekommendationer på Reco

Här hittar ni omdömen och annan nyttig information.
Se Re

Kontakt

Monte Bil AB
Arntorpsgatan 5
442 45 Kungälv
Tel: 031 53 33 73
Öppettider:
Mån-Fre  09:00-18:00  Försäljning 11:00-18:00
Lördag    09:00-15:00  Försäljning 11:00-15:00
Övrig tid gäller tidsbokning

HITTA TILL OSS

Våra samarbetets partner

unnamed
svea_580x324(1)
download
download
Montebil.Se © TitanWebDesign.Rs
Open chat
1
Skanna koden
Välkommen till Montebil